Flexibel werken voor bijna niks? Het kan bij de MiX!

Pal naast WERF35, de nieuwe broedplaats voor creatieve bedrijven in Hilversum, bevindt zich MiX Creative Coworking. Een inspirerende locatie, Arendstraat 16, met flexibele en vaste werkplekken voor creatieven en andere zelfstandigen.

MiX Creative Coworking is een inspirerende werkomgeving voor startende en ervaren, creatieve professionals, die willen samenwerken en elkaar versterken daar waar mogelijk is. Zoek je bijvoorbeeld een tekstschrijver of webbouwer, dan kijk je eerst binnen de Mix of er mensen zijn die je hierbij kunnen helpen. Samen, dus niet alleen. In een omgeving waar ook andere ondernemers werken, kun je ervaringen en kennis delen, doe je meer inspiratie op en ben je als zelfstandige niet alleen.

Flexibiliteit en goede koffie
In de MiX zijn naast flexibele werkplekken ook in grootte variërende kamers, die naar eigen smaak zijn in te richten. In de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een keuken en een grote tafel met verschillende werkplekken. Ook is er een aparte vergaderruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen of gesprekken met klanten en een grote studio/ontwerpruimte. Natuurlijk is er goede koffie, snel internet en alle andere faciliteiten die nodig zijn om lekker te kunnen werken.

Locatie en prijzen
Mix Creative Coworking bevindt zich op de begane grond in het nieuwe, dynamische bedrijfsgebied van Hilversum. Buren zijn creatieve bedrijven als Spilgames en BNN. Naast een afgesloten fietsenstalling zijn er drie eigen parkeerplekken voor de deur. In de buurt kan volop gratis worden geparkeerd. NS-station Hilversum Sportpark bevindt zich op 10 minuten loopafstand. De vaste werkkamers zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, de flexwerkplekken hebben flexibele tarieven en zijn maandelijks opzegbaar.

Bekijk alle flexplekken in Hilversum

X